Проекти

 • Теленор, Сграда на Техноимпортекспорт, София

  От фирма Теленор с пълно основание са избрали тази сграда за монтаж на фирменото им обемно лого. Видимостта, която осигурява сградата на Техноимпортекспорт в столицата с основание може да се конкурира с най-добрите места за монтаж на рекламни елементи.

  още
 • Бизнес сграда „Метро Сити”, ж.к. „Младост”

  Тук изпълнените от ПРОИнженеринг Груп проекта са два. Първият от тях включваше разработване на визуална концепция на логото им. Вторият проект включваше разработването на визия върху фасадата, за да могат фирмите, които оперират в центъра, да монтират логата си върху фасадата.

  още
 • Офис на Юник Естейтс, бул. „Евлоги Георгиев”, София

  В идеалния център на София се намира красива сграда, паметник на културата, в която фирма Юник Естейтс посреща клиентите и партньорите си. За да бъде в синхрон с архитектурата на сградата, от Юник Естейтс са избрали елегантна визия на техните фирмени надписи, която съответства и на клиентския й таргет.

  още
 • Сграда на радиата BSS: The Voice, Magic FM, Веселина и Витоша

  Един от интересните и предизвикателни проекти в нашата практика. Компанията BSS позиционира логата на радиата от портфолиото си върху покривна конструкция, намираща се над сградата, в която се намират студията й.

  още
 • Мобил Тел, сграда на КНСБ, в столицата

  Сред предизвикателствата в нашата работа бе и рекламата на MTel върху една от най-емблематичните стради в София – Централата на КНСБ. Днес логото на MTel се извисява на десетки метри над земята и се вижда от стотици метри разстояние.

  още
 • Централа на Cash Credit, бизнес комплекс The Mall, София

  Проектирането на рекламни съоръжения на нови и модерни сгради като тази бизнес сграда – част от бизнес и търговския център The Mall, е свързано с редица специфики. За нас бе предизвикателство да проектираме рекламно-информационния елемент, указващ Централата на Cash Credit в съответствие със заложените при проектирането на сградата изисквания.

  още
 • Теленор, пл. „Орлов мост”, София

  Един от обектите от мащабния проект по пребрандиране на Теленор, който изпълнихме в градовете София, Варна, Бургас, Ямбол, Казанлък, Хасково и Стара Загора.

  още
 • БИЦ ИЗОТ, бул. „Цариградско шосе”, София

  Едва ли има жител и гост на София, минавал през една от най-оживените пътни артерии – бул. „Цариградско шосе”, който да не е виждал неоновите букви на Бизнес Иновационен Център (БИЦ ИЗОТ).

  още
 • Теленор, Бургас

  В края на 2014 г. участвахме активно в пребрандирането на телекомуникационния оператор Теленор, в градовете София, Варна, Бургас, Ямбол, Казанлък, Хасково и Стара Загора.

  още
 • Екопак, бул. „Цариградско шосе”, София

  Сред референтните ни проекти през 2013 г. бе външното рекламно съоръжение на фирма Екопак, монтиран върху офис на компанията на столичния булевард „Цариградско шосе”. И тук проектирахме и изработихме инженерно-техническата документация, съобръзявайки се изцяло с изискванията на Възложителя за начина на монтаж.

  още
 • Енергоремонт Холдинг АД, бул. „Цариградско шосе”, София

  Проектът бе реализиран в началото на 2015 г. Първоначално рекламният надпис бе с дължина 12 метра. Впоследствие, инвеститорът реши да използва по-голяма площ от покривното пространство

  още
 • Адрес Недвижими Имоти, пл. „Света Неделя”, София

  С нашия стратегически партньор – Адрес Недвижими Имоти, заедно реализирахме всички дейности, свързани с намиране на видима и узаконима позиция за рекламно-информационния елемент на утвърдената компания върху тази сграда в центъра на столицата.

  още